Overblog
Editer la page Suivre ce blog Administration + Créer mon blog
Blog

oltiphabin Blog

Thor sötét világ szereplők

Veszélyes küldetése során újra.

Tartalom: Thor a Föld és a Kilenc birodalom védelméért száll harcba egy eddig az árnyakban bujkáló ellenséggel, aki most magát az egész univerzumot akarja.

Thor: Sötét világ (Thor: The Dark World). Típus. Film -> Film/HU/HD. Peer.

We use cookies to provide statistics that help us give you the best experience on our site. Detailed description Confirm. Thor: Sötét világ (2013) Eredeti cím: Thor: The Dark World Leírás:Thor a Föld és a Kilenc birodalom védelméért száll harcba egy eddig az árnyakban Leírás:Thor a Föld és a Kilenc birodalom védelméért száll harcba egy eddig az árnyakban bujkáló ellenséggel, aki most magát az egész univerzumot akarja. Thor: Sötét világ letöltés Thor a Föld és a Kilenc birodalom védelméért száll harcba egy eddig az árnyakban bujkáló ellenséggel. Fsz: Chris Hemsworth kedd, november 12, 2019.

Alan Taylor - Thor: Sötét világ (DVD) - DVD, film, könyv, webáruház. Itt találod a Thor filmek több részes film kollekcióját, megtalálod az összes elkészült részét és azokat is amelyek még csak tervben vannak. Eddig 818 alkalommal nézték meg. Detailed. Malekith, a sötét elf vissza akarja taszítani az univerzumot a sötétségbe. Thornak kell szembenéznie vele.

A Thor és.

Thor a Föld és a Kilenc birodalom védelméért száll harcba egy eddig az árnyakban bujkáló ellenséggel, aki most magát az egész univerzumot akarja. A film Marvel-moziuniverzum tizenhetedik filmje, a 2011-es Thor és a 2013-as Thor: Sötét világ folytatása. A filmet Taika Waititi rendezte, a forgatókönyvet Stephany Folsom, Craig Kyle, Eric Pearson és Christopher Yost írta. Amikor a Föld és a Kilenc Birodalom világa fedésbe kerül, megnyílnak a bolygók közötti dimenziókapuk. Még Odin és Asgard sem tud szembeszállni azzal az ellenséggel, akivel Thornak szembe kell néznie. Valahogy nem tudom élvezni, pedig szeretem benne a színészeket, látványos a képi világa, nem rossz a történet, de valahogy mégsem az igazi.

BLU-RAY Thor: Sötét világ (Blu-ray).
Thor learns from Heimdall (Idris Elba), who can see into all of the realms, that Jane disappeared.

Directed by Alan Taylor. With Chris Hemsworth, Natalie Portman, Tom Hiddleston, Stellan Skarsgård. When the Dark Elves attempt to plunge the universe into darkness, Thor must embark on a perilous and personal journey that will reunite him with doctor Jane Foster. Az indítás gombra kattintva megjelenik a megnevezett tárhelyhez tartozó beágyazott online film. Jane discovers an anomaly similar to the one that brought Thor to Earth.

She goes to investigate, finds a wormhole, and is sucked into it. Back on Asgard, Thor wishes to return to Earth, but his father, Odin (Sir Anthony Hopkins), refuses to let him. A végén nagy fordulat volt, így akkor kezdett elindulni a fantáziám, hogy mi is lesz majd. Thor: Sötét világ (2013) Kategória: Akció, Fantasztikus, Sci-fi, Kaland Online-filmek.me teljes film, és sorozat adatlapok, színész adatbázis magyarul regisztráció nélkül. Itt valóban minden filmet, sorozatot megtalálsz online. Leírás:Thor a Föld és a Kilenc birodalom védelméért száll harcba egy eddig az árnyakban bujkáló ellenséggel, aki most magát az egész univerzumot akarja. Küldetése során újra találkozik szerelmével, és ki kell.

Partager cette page
Repost0
Pour être informé des derniers articles, inscrivez vous :